Over mijzelf

ilonka 2016 web2Wie ben ik?

Gepassioneerd mens. Wereldverbeteraar, coach, kok. Gedreven om werkelijk iets bij te dragen aan de wereld. Opgeleid en ervaren in bedrijfskunde, coachen, verandermanagement en koken. Mijn lijfspreuk is: als het niet kan zoals het moet, moet het zoals het kan.

Drijfveer

Duurzaamheid  is voor mij belangrijk. Zowel privé, in de betekenis van ‘rekening houden met de planeet’, als in mijn werk, dan ook met de betekenis ‘blijvend’. Daarom kies ik ervoor alleen opdrachten aan te nemen waarin ik een duurzame bijdrage kan leveren.

Passie

Daarnaast heb ik een enorme passie voor koken en de Italiaanse keuken. Ik kook graag zelf in mijn huiskamerrestaurant en zet koken daarnaast met veel plezier in als middel om groepen inzicht te laten krijgen in hun eigen handelen.

Ervaring

Sinds 2000 werk ik als zelfstandig ondernemer. Ik heb gewerkt als interim- en verandermanager en coach bij onder meer de Technische Universiteit Eindhoven, Zorginstelling Bartiméus, Hogeschool Utrecht, Wedeo Sociale Werkvoorzieningschap en Getronics. Vanaf 2012 run ik mijn eigen Italiaanse huiskamerrestaurant.

Voor mijn LinkedIn profiel zie hier.